CarGo donirao još 100 obroka medicinarima

Kompanija CarGo danas je saopštila da je donirala još 100 obroka medicinskim radnicima u okviru svoje akcije CarGo Batler.

Redovnoj akciji ovoga puta pridružio se neurohirurg Lukas Rasulić, a restoran „Donji grad“ donirao je 100 obroka, kako bi na taj način izrazili zahvalnost medicinarima za sve što čine za svoje sugradjane.

Predsednik Udruženja gradjana CarGo Aleksandar Vučić izrazio je zahvalnost dr Rasuliću na uključivanju u akciju i dodao da je do sada obezbedjeno 600 toplih obroka medicinarima.

Vučić je rekao da je sve više restorana koji želi da pripremi sveže obroke medicinanskim radnicima pri COVID centrima širom Beograda.

Rasulić je istakao da „samo zajedno možemo da prebrodimo krizu“, a da ovakve donacije mnogo znače njegovim kolegama.

„Samo zajedno možemo da pobedimo korona virus, ima mnogo COVID ambulanti širom Beograda, ali uz pomoć CarGo Batlera i restorana kao što je ‘Donji grad’, verujem da ćemo uspeti da obradujemo veći deo medicinara“, istakao je Rasulić.

Vlasnik restorana „Donji grad“ Milutin Baštovanović rekao je da im je velika čast što učestvuju u akciji i dodao da su u susret slavi Sveti Nikola pripremili sveže posne obroke medicinskim radnicima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar