De Nirove muke: Zbog korone će ove godine zaraditi ‘samo’ 7,5 miliona dolara

Advokati Roberta De Nira otkrili su na sudu da su se zbog pandemije koronavirusa u poslednjih nekoliko meseci značajno smanjili prihodi proslavljenog glumca i dodali da će „biti dobro ako ove godine zaradi i 7,5 miliona dolara“.

Ovo je rečeno na sudu tokom saslušanja zbog zahteva De Nirove bivše supruge, Grejs Hajtauer, da joj se mesečni limit na kreditnoj kartici udvostruči, sa sadašnjih 50.000 na 100.000 dolara. Kako prenose američki mediji, glumac joj je zbog pandemije smanjio limit za mesečni trošak.

De Nirovi advokati su pred sudom otkrili i da je lanac restorana Nobu, čiji je glumac suvlasnik, pretrpeo ogromne gubitke u proteklim mesecima – 3 miliona dolara u aprilu i 1,87 miliona u maju.

„Njegov računovođa i poslovni menadžer kažu da će u najboljem slučaju, ako se nešto i promeni tokom godine, gospodin De Niro biti srećan ako zaradi 7,5 miliona dolara“, izjavila je Kerolin Kraus, advokat zvezde „Kuma“ i dodala:

„Ovi ljudi su, bez obzira na njegovu veliku zaradu, uvek trošili više nego što je on zarađivao, pa ovaj veliki 76-godišnji glumac ne može čak ni da se penzioniše ako bi želeo jer ne može da održava način života na koji je navikao“.

De Niro je, prema njenim rečima, već počeo da smanjuje drastično svoje trošenje novca.

Krausova je dodala i da je u predbračnom ugovoru koji su potpisali, De Niro u obavezi da bivšoj supruzi isplaćuje milion dolara godišnje sve dok zarađuje više od 15 miliona, a ako se njegovi prihodi smanje, davaće joj manje novca. Ipak, Kevin MekDona, advokat Hajtauerove, negira navode glumčevih punomoćnika i De Nirovo stezanje kaiša naziva „čistom glupošću“.

Sud je na kraju doneo presudu da limit na kartici De Nirove bivše supruge ostane na 50.000 dolara, ali da joj on isplati dodatnih 75.000 dolara kako bi mogla da preko leta iznajmi vilu za sebe i njihovo dvoje dece.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Adolf

    A šta, malo mu je, neće imati za leba i masti?Daj ga ‘vamo malo kod nas da bere papriku i da živi od minimalca da vidimo kome će tu da se požali.