Đerlek: Najjači udar delta soja za dve-tri nedelje

BEOGRAD – Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja dr Mirsad Đerlek izjavio je da u naredne dve, najkasnije tri nedelje, očekuje najjači udar delta soja korona virusa.

Đerlek je za Blic ocenio da će nažalost taj udar biti mnogo jači nego što smo očekivali i dodao da ne isključuje i mere koje se neće svideti građanima u smislu manjeg okupljanja, ograničavanja rada ugostiteljskih objekata i noćnih klubova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • bambi

    Hitno obustaviti nastavu u osnovnim skolama i povuci najmladje osnovce odmah. Ova zaraza je ipak odmakla kontroli. Vakcina jeste jedno od oruzja koje posedujemo ali ocigledno slabo za protivnika koji je ispred nas. Na zalost, ljudska civilizacija nema drugog oruzja. Ostaje da cekamo i da se cuvamo koliko mozemo. Ministra Ruzica smeniti po hitnom postupku i na njegovo mesto dovesti coveka koiji se razume u prosvetu i skolstvo. Ovo je katastrofalno sta je uradio. Da bi izdavackim kucama namestio tezgu sa knjigama, naterao je nasu decu u ovakvu zarazu kakva nije zabelezena poslednjih 50 godina. Da li smo ljudi svi mi skrenuli, sta se ovo desava?

  • batamrca

    najaci udar tek ce doci pa gledajte sta ce te

  • Zglobni Skoč

    Znači, opet su sledeće dve nedeljne ključne, nešto nam je to poznato odnekud…