Đokovićev otac: „Dimitrov naneo veliku štetu našoj porodici, ali i Srbiji“

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, gostovao je u emisiji hrvatske televizije RTL, u kojoj je za celu situaciju oko Adria Tura u Zadru okrivio Grigora Dimitrova.

Bugarski teniser objavio je da je pozitivan na koronavirus pola sata pre finala turnira u Zadru koji je na kraju otkazan. Ubrzo nakon toga su i Viktor Trociki i Borna Ćorić objavili da su pozitivni na koronu, a rezultati su juče pokazali da su oboleli i Novak i Jelena Đoković.

Otac najboljeg tenisera sveta otkrio je kako se Nole oseća, ali i zašto krivi Bugarina za sve.

„Novak je fizički dobro, ali psihički nikome nije dobro, pa ni njemu. Naravno da se ne oseća dobro, ali takva je situacija. Iz ovoga moramo izaći jači i shvatiti da će proći“, rekao je Srđan i dodao:

„Dimitrov je verovatno došao bolestan u Zadar, ko zna odakle, to se tako dogodilo. Nije se testirao na vreme i mislim da to nije u redu. Naneo je veliku štetu vama u Hrvatskoj i nama kao porodici, a i Srbiji. Mi ćemo sve uraditi da u budućnosti u normalnom vremenu ponovimo celi turnir i sa zadovoljstvom ćemo se tada vratiti“, rekao je tata Đoković.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virusnovak djokovicsrdjan djokovic
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • ANDREJ

    Ako iko cini nesto lose,za imidz Novaka Djokovica,to je njegov nezgodnog karaktera,otac,Srdjan Djokovic.Taj covek stalno daje neke intervjue,kao da je on,neka znacajna licnost.Novak je napravio gresku,sto je organizovao taj turnir u nevreme.Priznao gresku,i izvinio se javno svima,koji su zbog toag,pozitivni na korona virus.Izjava koju je i ovom prolikom,dao njegov otac,prevazilazi sve granice osnovne ppristojnosti.Da li taj covek shvata,da on nije port parol tenisera Novaka Djokovica.!

  • Anonimni

    A njegov sin, po obicaju uopste nije kriv…Zar Srdjana Djokovica iko uzima za ozbiljno?