Dr Kon: „Nesrećan sam“

Epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon izjavio je danas da se oseća nesrećno zbog situacije sa koronavirusom u zemlji.

Naime, na pitanje da li je zadovoljan merama Kon je upitao kako neko može da bude zadovoljan kad mu je zemlja zatvorena.

„Ni na koji način ne mogu da osetim zadovoljstvo kad se ispoštuje ono što je predloženo, pogotovo što smi svi svesni koliko su te mere teške i drastične, otežavajuće za život i ekonomiju“, rekao je dr Kon i dodao:

„Ja ne da se ne osećam zadovoljno, ja se osećam nesrećno kao i svi drugi zbog ove situacije“.

Istakao je da su mere donete kasno, ali da je to nužda.

(B92)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (8)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Kada ce dr Kon i ostali iz kriznog staba da priznaju kako i dan danas ne znaju nista o tzv. Covid 19 i da nam kazu odakle dobijaju instrukcije sta da nam serviraju preko medija.Navescu samo primer kada su govorili da je potrebno da se vakcinise 2 miliona gradjana i da sa onima koji su prelezali covid steknemo kolektivni imunitet.Dosli smo do toga da sada moramo svi da se vakcinisemo i to mozda uskoro i po vise puta godisnje jer virus mutira.Pa ce onda da kazu mora i deca da se vakcinisu.Pa kada i posle toga virus (epidemija) ne nestane zanima me sta cete sledece izmisliti

  • Anonimni

    Dr.Kon!!! Molim Vas da Vase zamolite da prestanu da seju,-sipaju( sole) KOVID po svetu?!?!

  • Anonimni

    Sasvim razumljivo .

  • batamrca

    Zbogom logiko i zdravi razumu, živele vakcine i jalovljenje srpske rulje

  • bambi

    Ja ovo citam, a suza mi suzu stize, kosa mi se sama dize, po kozi mi pauk gmize.

  • Anonimni

    COVECE DALI TI TAKO PAMETAN ZNAS STA JE OVO I POSLEDICA CEGA .MI SMO POPUT AUSTRALISKE VIKTORIJE MOGLI BITI NA O ILI BLIZU- ALI VI HOCETE IZBORE ,ODOBRAVATE MOZE IZBORI,POVOLJNI SU USLOVI ZA IZBORE ,MOZE FUDBALSKA UTAKMICA :AKO imas a izgleda nemas SAVEST povuci se i prebiraj svoje POLTRONSTVO JE U STRUCI SI NULA!

  • Umorni kosač

    „Istakao je da su mere donete kasno, ali da je to nužda. Je l nužda ima ime?

  • Pavle

    Dokle ce ovak licemer da nam se obraca. Zatvorio uslužni sektor.Sta je postigao?Ništa. Osim sto su se povecali redovi u Maxiju, Lidlu i prodavnicama hrane.Još gore.A ove dnevne brojke u 15j, ko to mož da proveri da li su tacne?Mogu da nam po potrebi serviraju veće ili manje brojke