Izbila tuča u prodavnici u Kragujevcu (video)

Do tuče u prodavnici u Kragujevcu došlo je zbog nepoštovanja bezbedonosnih mera uvedenih zbog epidemije korona virusa. Kupac je odbio da stavi zaštitnu masku koja je obavezna u zatvorenim objektima.
Posle verbalnog sukoba između pripadnika dvojice obezbeđenja i kupca, kupac je nasrnuo na obezbeđenje koje je odbilo da mu dozvoli ulazak u prodavnicu.

Čovek koji se sukobio sa pripadnicima obezbeđenja nije nosio masku, i pored upozorenja na kome piše da je obavezna mera nošenje zaštitnih maski.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • milan

    Pripadnik obezbedjenja ne nosi masku dok prica sa kupcem.Unosi se u lice jer je revoltiran.Kupac stvarno nije imao potrebu da udari ovog coveka.Medjutim sve ovo je nepotrebno i ne vodi nicemu.Cilj je da se stvori atmosfera beznadja,nasilja,apokalipse koja dolazi.Nista nece biti od svega ovoga jer vlast nece moci jos dugo da kontrolise narod.Narod je ogorcen i ono sto mnogi koji zive u Srbiji neznaju svi gradovi su blizu da eksplodiraju od nezadovljstva. Vucicu vidis sta radis.Hvalis se glupostima o nekoj pobedi na izborima.Ukupno u Srbiji je izaslo na izbore 27% pa zar je to pobeda Bosansko govedo?Sram te bilo.Narode ne napadajte nasu Srpsku policiju oni su ok.Ovi drugi uzezeni iz raznih vukojebina su tiu da vas iritiraju.Ne nasedajte.Dovoljno da pitate te kriminalce u nasim Srpkim policijskim odelima kakom se zovu i bice vam sve jasno.

  • DraganŽ

    Nošenjem maski nećete sprečiti širenje virusa koji je već dugo prisutan u populaciji već ćete pomoći širenju korupcije i kriminala…

  • Anonimni

    Uzas eto i posle nam kriva vlast sto smo seazboleli , licna odgovornost nam je nula..