Manekenka šokirala javnost: „Smrt dela čovečanstva biće dobra za našu planetu“ (foto)

Iako ne treba paničiti oko trenutne pandemije, situacija je dovoljno ozbiljna i ljudski strah u ovim okolnostima je potpuno razumljiv.

Ali postoje i pojedinci koji smatraju da korona virus nije ništa strašno i da „sve ima svoje“.

Naime, ruska manekenka Viktorija Bonja, šokirala je javnost kada je na društvenim mrežama napisala da smrt velikog dela čovečanstva nije ništa strašno, i da će to čak biti dobro po planetu Zemlju.

U svom video-postu, ona govori da je korona virus ono što je bilo potrebno Zemlji.

„Čovečanstvo je uništilo ovu planetu. Iskreno, više me plaši smrt naše planete“, rekla je manekenka u Instagram video-postu.

Nastavila je da obrazlaže svoja uverenja i u Instagram postu u pisanoj formi, navodeći da prethodnih 50 godina ubijamo Zemlju i da ovaj virus može da bude dobar za nas.

Dodala je da ne želi nikome bolest ili smrt, ali je i istakla da će ova kriza da nas nauči da više cenimo prirodu, vodu, životinje, čist vazduh i sve što nam ova planeta pruža.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    One ili ne ,ali“one“ imaju 90% prava sto se tice unistavanja od BOGA datih resursa!

  • Nataša Gajić

    … samo ne one… hm!

  • bambi

    Problem je sto 50% mladih devojaka, narocito u Srbiji, isto razmislja. Inace sva ta parzitska zanimanja kao sto su modelsice, pevaljke, influenserke, kolumnke, blogovke, kerovke, tatuvke, ajfonke, pirsinke, mandovke, starlete, sponzoruse…. predstavljaju devijaciju modernog drustva. Takvih kategorija se treba kloniti i u potpunosti ignorisati. Lako su prepoznatljive. Sve su istetovirane, sa pirsinzima, devijantne u ponasanju, bez obrazovanja, razmazene sa parazitskim zivotom, navucene na cigare, alkohol i psihoaktivne supstance sa silikonskim usnama, sisama, dupetom, foliraju se, kezelje, zavise od drugih, non stop na mobilnom zbog zavisnosti, ….

  • Grozni

    Dobra ribica!

  • Anonimni

    Cool prvo da planetu pocistimo od nadobudnih plasticnih uber primadona i njihovih sponzora

    • Anonimni

      Preterana konzumacija i iskorišćavanje resursa i ispuštanje više štetnih supstanci od onoga što priroda može da apsorbuje jeste velika pretnja za našu dalju egzistenciju tako da se po tom pitanju delimično slažem sa manekenkom, iako nikome ne želim zlo. Ali da bi se nešto promenilo a da ostanemo u istom broju, definitivno treba da se pozabavimo pitanjem prirode i našeg odnosa sa njom. Bolesti su postojale i postojaće, a ima ih sve više jer mi vodimo nezdraviji život nego pre, tovimo se glupostima, ne štedimo resurse i ne brinemo se o prirodi. Iskreno, ne čudi me što virus postoji da nas ‘alave malo iskontroliše.