Naslovna strana za nedelju, 1. mart 2020. godine

 Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od nedelje, 1. marta najviše pišu o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o datumu raspisivanja izbora i o aferi „nestalih beba“.

ALO – „Stiže korona virus, a škole bez sapuna“, o epidemiji u pojedinim zemljama i situaciji u Srbiji. Uoči derbija, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Partizana Milko Djurovski za list kaže „Navijam za Zvezdu, Partizan ne mrzim“.

BLIC – Intervju sa jednim od lidera „Srbije 21“ Markom Djurišićem „Bojkotom bismo SNS-u prepustili celu Srbiju“. List istražuje društvene fenomene pod naslovom „Zašto smo deci ukinuli fizičko“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Vučić: Raspisaću izbore 4. marta“, o izjavi predsednika. Pod naslovom „Uz specijalce u Šidu odahnuli“ list piše o dodatnim merama koje je preduzela država po pitanju migranata.

KURIR – „Vučić o Kosovu s najmoćnijim ljudima SAD“, o predstojećoj poseti predsednika Srbije Sjedinjenim Američkim Državama. Za list govori rektorka Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović „Ako se na Univerzitet žale i vlast i opozicija to znači da dobro radimo“.

POLITIKA – Intervju sa profesorom američkog Univerziteta Jejl Samjuelom Mojnom „‘Sejao’ sam priče o bombardovanju Jugoslavije“. Pod naslovom „Decenijama bez odgovora o kradji beba“ list piše o slučajevima nestanaka tek rodjenih beba, koji nisu rešeni ni pola veka kasnije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar