Naslovne strane za četvrtak, 14. oktobar 2021. godine

 Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 14. oktobar 2021. godine, pišu o sukobu kosovske policije sa Srbima u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu, epidemijom korona virusa i drugim ekonomskim i društvenim temama.

ALO – „Ako neće NATO, Srbija će štititi decu i pobediti“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o akciji policije na Kosovu.

BLIC- „Kurti zbog izbora napao Srbe“, o incidentima u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu. „Kazniti lekare koji savetuju ljude da se ne vakcinišu“, o situaciji sa korona virusom.

VEČERNJE NOVOSTI – „Dosta je: Branite nas ili ćemo se braniti“, o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima Srba sa Kosova. „Računi za struju po starom“, izjava direktora Elektroprivrede Srbije Milorada Grčića.

DANAS – „Kosovski specijalci pucali na gradjane“, o incidentima u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu. „Kockanje sa životima zbog ekonomske i političke dobiti“, o situaciji sa korona virusom.

KURIR – „Kurtijevi specijalci pucali na Srbe“, o akciji kosovske policije tokom koje se sukobila sa Srbima. „Lekarima antivakserima zbog smrti trudnica preti do 12 godina robije“, o epidemiji korona virusa.

INFORMER – „Niko neće ubijati Srbe“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon akcije kosovske specijalne policije.

POLITIKA – „Prištinski policajci pucali Srbima u ledja“, o incidentima u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu. „Branite se od napada: Bićemo uz vas“, o stavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom incidenata na Kosovu.

SRPSKI TELEGRAF – „Pala srpska krv na Kosovu“, o akciji kosovske policije protiv šverca tokom koje su se sukobili sa Srbima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar