Naslovne strane za četvrtak, 16. septembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o proslavi praznika Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, o epidemiji korona virusa i drugim temama.

ALO – „Vučić: Znam ko se nadao da ću umreti“, o izjavi bivšeg zaštitnika gradjana Saše Jankovića.

BLIC – List piše o naučniku Nikoli Tesli, „Tesla – genije koji je promenio svet“. Ministar finansija Siniša Mali za list „Podigli smo Srbiju i nastavljamo borbu“.

VEČERNJE NOVOSTI – O Danu srpskog jedinstva u Beogradu „Jedinstvom gradimo sebe“. O tržištu nekretnina „Ko kupuje stanove za gotovinu“.

DANAS – O proslavi praznika Dan srpskog jedinstva „Dan zastave i jedinstva najviše slavili Vučić i Dodik“. List o štetnoj pijaćoj vodi u Zrenjaninu „Grad koji je zabravio na čistu vodu“.

INFORMER – „Na put samo sa trećom vakcinom“ o putovanjima u uslovima korona virusa. „Srpska trobojka vijorila se širom sveta“ o proslavi Dana nacionalnog jedinistva.

KURIR – „Učenike će testirati dva puta nedeljno“ o situaciji sa korona virusom. „Veze“, o funkcionerima sa jakim kontaktima u ambasadama.

POLITIKA – O novoj metodi nastave u školama „Mnogo nejasnoća oko primene ‘semafor’ modela u školama“. O prazniku Dan srpskog jedinstva „Srbi se zbog trobojke nikome neće izvinjavati“.

SRPSKI TELEGRAF – „Ministar iz SNS dao Vučićev karton ambasadoru“, o zdravstvenom kartonu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

NOVA – „Bruka profesije: Najveći antivakseri medju lekarima“, o protivnicima vakcinacije protiv korona virusa. „Ludilo vlasti: Jankoviću poturaju da je hteo da ubije Vučića“ o tome kako režimski mediji spinuju priču bivšeg zaštitnika gradjana Saše Jankovića o predsedniku Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar