Naslovne strane za četvrtak, 17. septembar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 17. septembar 2020. godine pišu o širenju zaraze korona virusom u školama u Srbiji, sastanku lidera opozicije, o sudjenju pijanisti iz Niša zbog sviranja klavira i o drugim temama.

BLIC – O planu raspodele SZO „Kako će izgledati vakcinacija protiv korone“. „Pijanista iz Niša na sudu zbog sviranja klavira“, prenosi list.

VEČERNJE NOVOSTI – „Nepotreban test na koronu svakom bolesnom djaku“, upozoravaju lekari. O nesporazumu sa „master“ platnim karticama „Klijenti hteli moratorijum, a na računu – šok“.

DANAS – Predsednica Evropskog pokreta Srba sa kosova Rada Trajković za taj list „Marko Djurić će u Vašingtonu lobirati za svog šefa“. Pod naslovom „Direktori škola ćute jer ne žele da budu krivi“, o širenju zaraze korona virusom u školama u Srbiji. „Kod Tadića dogovoreno – nenapadanje“, o sastanku lidera opozicije.

POLITIKA – „Dodik u Zagrebu, buka i bes u Sarajevu“, piše list. O novoj vlasti u Crnoj Gori „Krivokapić najavljuje ukidanje Zakona o slobodi veroispovesti“. List piše „Zašto je Tramp uključio Izrael u dijalog Beograda i Prištine“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar