Naslovne strane za četvrtak, 18. mart 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrta pišu o epidemiološkoj situaciji u Srbiji, navodima o tajnim računima lidera Stranke slobode i pravde Dragana Djilasa u bankama u inostranstvu, kao i o slučaju bivšeg člana Predsedništva SNS Vladimira Cvijana čije je telo izvučeno iz Dunava pre tri godine a javnost tek sad obaveštena.

ALO – „Mesečno krali 12 miliona evra“, o saslušanju u slučaju navodnih malverzacija u Carini Srbije.

BLIC – Pod naslovom „Njih smo izgubili, vi imate vakcinu“ list piše o poznatim ličnostima u Srbiji koje su preminule od posledica infekcije virusom korona.

VEČERNJE NOVOSTI – U tekstu „Započeti istragu o Djilasovim milionima“ o reakcijama vlasti na dokumente koje je list objavio o navodnim računima lidera Stranke slobode i pravde u bankama u inostranstvu. O epidemiološkoj situaciji u Srbiji pod naslovom „Virus se brže prenosi i izaziva teža oboljenja“.

DANAS – Pod naslovom „Javnost ne veruje u zvaničnu verziju Cvijanove smrti“ o slučaju bivšeg člana Predsedništva SNS čije je telo izvučeno iz Dunava januara 2018. uz zvanično objašnjenje da se utopio. U tekstu „Srbija ‘tek’ peta u Evropi po rastu BDP“ o ekonomskim rezultatima zemlje.

KURIR – „Proizvodjači spremaju još jednu dozu za potpunu zaštitu od korona virusa“, o imunizaciji na korona virus u svetu.

INFORMER – „Djilas krije pare u 17 zemalja“, list navodi da je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas iznosio novac iz Srbije u druge zemlje.

POLITIKA – „Kosovo nije naše breme već naš krst“, izjavio je predsednik Srbije na obeležavanju 17. godišnjice pogroma Srba na Kosovu i Metohiji. U tekstu „Bez kovid pasoša nema putovanja“ o predlogu Evropske komisije o uvodjenju digitalnih zelenih sertifikata u cilju slobodnijeg kretanja unutar EU tokom pandemije virusa korona.

SRPSKI TELEGRAF – „Kon: Gore je nego u novembru“, epidemiolog Predrag Kon o epidemiološkoj situaciji u Srbiji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar