Naslovne strane za četvrtak, 18. novembar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 18. novembar 2021. godine, pišu o štrajku radnika u fabrici Linglong u Zrenjaninu, o pretnjama sankcijama Republici Srpskoj, plasmanu fudbalske reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo i o drugim temama.

VEČERNJE NOVOSTI – „Na proleće proba državne mature“, o probnom završnom testu srednjoškolaca. List piše da Republici Srpskoj „Vašington i Brisel opet prete sankcijama“. O objektu na vrhu planine Kopaonik „Umesto bagera, čekaju goste“.

DANAS – O štrajku radnika u fabrici Linglong pod naslovom „Aktivisti izvukli vijetnamskog uzbunjivača iz fabrike“. List prenosi da je predsednik Aleksandar Vučić „Za mesec dana bio 13 sati u Dnevniku“ Radio-televizije Srbije. Povodom 25. godišnjice protesta protiv režima Slobodana Miloševića u tekstu „Dan kada je počeo pad Miloševićevog režima“.

ALO – „Mladić dobio stražare“, o iscrtavanju murala Živojina Mišića i Dragoljuba Mihailoviću u blizini murala osudjenog ratnog zločinca generala Ratka Mladića u Beogradu.

BLIC – O novoj dozi vakcina protiv kovida-19 epidemiolog Branislav Todorović za taj list kaže „Četvrta doza na proleće“. O plasmanu fudbalske reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo „Piksi ima 12 utakmica da zategne ‘Orlove’ pre Katara“.

KURIR – List piše o istrazi ubistva tročlane porodice Djokić.

INFORMER – „Ko pravi crne liste na RTS“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

NOVA – O pobuni u fabrici Linglong u Zrenjaninu „Opšti štrajk i obračun sa obezbedjenjem“. Intervju sa jednim od vodja pokreta Otpor Ivanom Marovićem u tekstu „Milošević je grmeo, Vučić kmeči“.

POLITIKA – O komemoraciji lideru Stranke pravde i pomirenja Muameru Zukorliću u tekstu „Posle Zukorlića ostale praznina i velika pouka“. O izborima najavljenim za proleće „SNS i SPS još bez odluke o jednoj koloni“.

SRPSKI TELEGRAF – „Na doček mogu samo vakcinisani“, o dočeku Nove godine u vreme pandemije korona virusa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar