Naslovne strane za četvrtak, 25. novembar 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 25. novembar 2021. godine pišu o kompaniji Rio Tinto, o sastanku Vučića i Putina, o eksploziji u fabrici u blizini Beograda, ali i o drugim društvenim i političkim temama.

ALO – „Porez na automobile manji od 65 odsto“, navodi list. O pomoći za roditelje: „Srbija mora da preživi – 300.000 dinara pomoći za prvorodjeno dete, do 20.000 evra dobiće mladi bračni parovi za kupovinu nekretnine“.

BLIC – „Gas – borba za najbolju cenu“, o sastanku srpskog i ruskog predsednika Aleksandra Vučića i Vladimira Putina. „Zbog Rio Tinta menjaju i trasu i pruge“, piše list. O nesreći na Bubanj Potoku: „Eksplozija bacala ljude po brdima“.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Neka kažu zašto ćute na Kurtija“, list piše da predsednik Srbije Aleksandar Vučić šalje pismo predsednicima vlada i država. O novim ekonomskim merama podrške za radjanje pod naslovom „Mere za život Srbije“.

DANAS – U tekstu „Jeftin gas za skupe usluge Kremlju“, o sastanku Putina i Vučića. List piše da se potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš neće kandidovati za stranačke funkcije, pod naslovom „Problem zbog podrške Vuka Jeremića predsedničkoj kandidaturi“.

INFORMER – O novoj meri za pomoć roditeljima od 1. januara „Za prvo dete 300.000“. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić o navodima premijera Kosova Aljbina Kurtija o „velikoj Albaniji“: „Hitno smirite Kurtija“.

KURIR – Svetska zdravstvena organizacija o korona virusu: „U Evropi će do marta 2022. od korone umreti još 700.000 ljudi“. O eksploziji u Leštanima: „Istraga – Raketa pala s viljuškara i izazvala eksploziju“.

SRPSKI TELEGRAF – O sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina u Sočiju oko sklapanja ugovora za gas, „Putin će Srbima izgraditi nuklearku na Dunavu“. Ispovest radnika o eksploziji u Leštanima: „Rakete smo vozili viljuškarom, jedna je pala i onda je nastao pakao“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar