Naslovne strane za četvrtak, 7. oktobar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 7. oktobar 2021. godine, najviše pišu o Samitu EU – Zapadni Balkan održanom u Sloveniji, o sednici Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa i o drugim temama.

ALO – „Lažu da se Vučić napio od sreće“, izjava predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja o navodima da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić napio slaveći ubistvo premijera Srbije Zorana Djindjića.

BLIC – Nakon samita u Sloveniji „Srbiji najmanje 10 milijardi evra od EU“. List prenosi i rezultate obdukcije ubijene porodice iz Aleksinca u tekstu „Prvi dokaz: Djokići ubijeni iz istog pištolja“.

VEČERNJE NOVOSTI – List prenosi reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon sastanka sa grčkim premijerom Kirijakosom Micotakisom u Sloveniji „Grčka podržava celovitu Srbiju“. Prenosi i istraživanje grupe entuzijasta iz Kragujevca koja meri ćelijski imunitet u tekstu „Vakcina štit i kada u telu nema antitela“.

DANAS – Nakon sednice Kriznog štaba na kojoj nisu donete nove mere za suzbijanje korona virusa „Lekari spustili glave, gradjani prepušteni sebi“. O stanogradnji u zaštićenom delu Beogradske tvrdjave u tekstu „Vlast prodala Kalemegdan za solitere i garaže“.

KURIR – „Dečak (13) pretukao trojicu vršnjaka, jedan završio u bolnici“, o vršnjačkom nasilu u Sremskoj Mitrovici.

INFORMER – „Devojka iz Knjaževca umrla u KC Niš“, o smrti trudnice (20) od posledica zaraze korona virusom. „Autoput obilazi Čačak do 15. decembra“, o izgradnji deonice od Preljine do Pakovraća.

POLITIKA – Pod naslovom „Zapadni Balkan ponovo bez datuma za ulazak u EU“ o samitu u Sloveniji. Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković u intervjuu kaže „Samo ujedinjeni možemo da se borimo za Kosovo i Metohiju“.

SRPSKI TELEGRAF – „Svi hoće Srbiju u EU“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon Samita EU – Zapadni Balkan u Sloveniji. „Srbiji stigao ubica korone“, o novom leku protiv korona virusa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar