Naslovne strane za četvrtak, 8. april 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak 8. april pišu o epidemiji virusa korona i vakcinaciji, o smrti novinarke Dade Vujasinović, o novim hapšenjima i kriminalnom klanu Veljka Belivuka i o drugim aktuelnim temama.

ALO – „Zima u aprilu“, o nagloj promeni vremena u Srbiji.

BLIC – O vakcinaciji „Lekari i Beograd dokaz da vakcina štiti“. Povodom godišnjice smrti novinarke Dade Vujasinović „Nikada nećemo znati da li je Dada ubijena“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Zbog čega kovid ubija i trudnice?“ pita list. O radovima nepoznatog investitora na Dedinju u nekadašnjem dvorištu porodice Milošević „Seku drveće na Slobinom bivšem placu“.

DANAS – O vitaminima koji će, prema najavi predsednika Aleksandra Vučića, biti donirani penzionerima „Srbija za vitamine zvala Madjare, a ovi srpske firme“. O mogućim smenama u redovima vladajuće stranke „Stefanović u nemilosti, ali nije otpisan“.

INFORMER – „Overena titula“, o pobedi fudbalera Crvene zvezde u meču sa Partizanom. „Korona napada i decu“, o opasnostima koje nosi mutirani soj korona virusa.

POLITIKA – O masovnoj imunizaciji protiv korona virusa „Nacionalna studija meri imunitet Srbije“. „Ukrajina spas od Rusije vidi u NATO-u“, o odnosima Rusije i Ukrajine.

KURIR – „Majstori više neće moći da nas biju po ušima“, o najavi da će od naredne godine fiskalne račune morati da izdaju i frizeri, kozmetičari, majstori, zanatlije i drugi.

SRPSKI TELEGRAF – „Zvezda overila titulu“, o pobedi fudbalera Crvene zvezde u meču sa Partizanom. „Dritan da zameni Krivokapića, to je rešenje za krizu“, naslov je intervjua sa crnogorskim političarem Vladimirom Pavićevićem.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar