Naslovne strane za nedelju, 1. avgust 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 1. avgust 2021. godine pišu o Olimpijskim igrama, inicijativi „Otvoreni Balkan“, početku školske godine, ali i o drugim društvenim i političkim temama.

ALO – List piše da su u okolini Cetinja pronadjeni ostaci za koje se sumnja da pripadaju Nikoli Stanišiću „Nadjeni ostaci Arkanovog kumčeta“. Pod naslovom „Džejms Bond u Beogradu“, o tome da glumac Danijel Krejg snima u Srbiji.

BLIC – O porazu srpskog tenisera Novaka Djokovića na Olimpijskim igrama, pod naslovom „Hvala ti, Nole“. List piše da glumac Danijel Krejg boravi u Beogradu „Džejms Bond tajno snima u Beogradu“.

VEČERNJE NOVOSTI – Intervju sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom „Ići ću u Sarajevo, ne plašim se hapšenja“. List piše da su pri kraju veštačenja niza brutalnih likvidacija „Belivukov klan ubio osmoricu“.

KURIR – List piše o tome otporu pojedinih medicinskih radnika prema vakcinaciji protiv korona virusa „Zabluda: Lekari koji neće vakcinu plaše se steriliteta“.

POLITIKA – Autorski tekst predsednika države Aleksandra Vučića „‘Otvoreni Balkan’ je istorijski korak za region“. Intervju sa ministrom prosvete Brankom Ružićem „Školska godina počinje na vreme“.

SRPSKI TELEGRAF – Posle izjave ministra odbrane Nebojše Stefanovića da nisu tačni navodi tog lista da je bio povezan s kriminalcima, u novom izdanju piše „Stafanović od FBI traži da ga brani od Srpskog telegrafa“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar