Naslovne strane za nedelju, 14. novembra 2021. godine

 Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 14. novembar pišu o pandemiji kovida-19, izborima najavljenim za proleće, o promenama Ustava i ostalim političkim i društvenim temama.

ALO – List piše o epidemiji korona virusa i prenosi poruke lekara „Dr Konstantinidis: Vakcinišite decu, spasite im život“. O utakmici koju će reprezentacija Srbije danas odigrati sa fudbalerima Portugala „Pomozi Bože“.

BLIC – Lekar Vladan Cvetanović ističe: „Bolnice pune mladih koji nisu vakcinisani“. Izjava Bojana Klačara iz Cesida „Sve izvesnije je da i bojkot stranke idu na izbore“.

VEČERNJE NOVOSTI – Intervju sa ministarkom pravde Majom Popović „Kosovo ostaje u preambuli Ustava Srbije“.

KURIR – Za list govori ministar poljoprivrede Branislav Nedimović „Završiće karijeru svako ko misli da je iznad stranke“. O utakmici reprezentacija Srbije i Portugala „Svi u napad“.

POLITIKA – Intervju sa direktorkom Beogradskog festivala igre Ajom Jung „Dobila sam podršku Pekinga za svoje ideje“. O početku izgradnje metroa „Beogradski metro izmedju struke i politike“.

SRPSKI TELEGRAF – Za list govori nekadašnji ministar spoljnih poslova Srbije Vladislav Jovanović: „Sloba je Karadžića nazivao budalom“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar