Naslovne strane za nedelju 21. februar 2021. godine

Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 21. februar, piše o reagovanjima na vest o smrti muzičara Djordja Balaševića, o novom patrijarhu SPC, o posledicama pandemije korona virusa, izboru Dragana Stojkovića Piksija za selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

ALO – „Muk u kući Djordja Balaševića“, o porodici muzičara koji je preminuo od posledica korona virusa u bolnici u Novom Sadu. „Neustrašivi patrijarh“, o tome da je poglavar SPC pre ustoličenja u svojstvu mitropolita obilazio obolele od korona virusa. „Piksi zbog Srbije ostavio kineske milione“, o izboru novog selektora fudbalske reprezentacije.

BLIC – „Uvek dodje taj glupi d-mol“, o načinu na koji se obožavaoci u regionu opraštaju od Djordja Balaševića. Pod naslovom „‘Da’ na koje se čekalo mesecima“, list piše o novom selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju. „Zbog ‘Dare iz Jasenovca’ je plakala cela Srbija“, o utiscima glavnih protagonista tog filma.

VEČERNJE NOVOSTI – O reakcijama na vest o smrti Djordja Balaševića „Suze lije i neki novi klinci“. O patrijarhu SPC Porfiriju „Naš Prle igrao fudbal i ‘gutao’ knjige“. List piše i o nezadovoljstvu zbog ograničenja koje je nametnula pandemiija korona virusa „Hoćemo li uz ausvajs u kafane i preko ‘grane'“. Novi selektor fudbalske reprezentacije poručuje „Vidimo se uskoro na promociji“.

KURIR – „Stalo srce“, o Djordju Balaševiću. Pod naslovom „Danas prva liturgija patrijarha Porfirija u Hramu Svetog Save“, o novom poglavaru SPC.

POLITIKA – O reakcijama u regionu na vest o smrti Djordja Balaševića list piše pod naslovom „Balkan u de-molu“. „Piksi novi selektor fudbalske reprezentacije“, o povratku Dragana Stojkovića. Za list govori poverenik za informacije od javnog značaja Milan Marinović „Država nije zabranjeni grad“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar