Naslovne strane za nedelju, 22. novembar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 22. novembar 2020. godine pišu o smrti i sahrani patrijarha Srpske pravoslavne crkve Irineja, novim merama u borbi protiv epidemije korona virusa u Srbiji i drugim temama.

ALO – „Irinej 38 godina čuvao odeždu“, o sahrani patrijarha SPC. O novim merama „Rad od kuće, maska na ulici, u kafić do 18“.

BLIC – „Do poslednjeg časa borio se za Kosovo“, o patrijarhu Srpske pravoslavne crkve Irineju. „Sedam novih mera od utorka“, o novim merama u borbi protiv epidemije korona virusa u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI – „Poslednji blagoslov patrijarha“, o smrti i sahrani poglavara SPC. „Korona zatvara kafane i tržne centre u 18 sati“, o novim merama Vlade Srbije u borbi protiv epidemije korona virusa u Srbiji.

KURIR – Povodom smrti poglavara SPC list piše „Srbi su ostali bez oca“. O novim epidemiološkim merama „Skoro sve se zatvara u 18 sati“.

POLITIKA – „Oproštaj od patrijarha“, o sahrani patrijarha Irineja. „Promenom ponašanja do vladavine prava“, intervju sa ministarkom za ljudska i manjinska prava i dijalog Gordanom Čomić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar