Naslovne strane za nedelju, 25. jul 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 25. jul, najviše pišu o letnjim Olimpijskim igrama u Tokiju i prvim uspesima srpskih sportista, o epidemiji korona virusa i o drugim temama.

ALO – O sportistima koji su osvojili medalje na Olimpijskim igrama „Bum tras, silna Srbija“. „Saznajte ko sve treba da primi treću dozu vakcine“, o vakcinaciji i merama za suzbijanje pandemije korona virusa.

BLIC – List piše o prvim uspesima i osvajanju medalja srpskih sportista na letnjim Olimpijskim igrama u Tokiju „Damir i Tijana uzeli medalje“. Izjava epidemiologa Predraga Kona „Iz pandemije možemo da izdajemo samo ako se većina mladih vakciniše“.

VEČERNJE NOVOSTI – Intervju sa izaslanikom za odbranu Kine Vu Jondje „Srbija i Kina zajedno i u vojnom stroju“. „Ponosni na prve medalje“, o osvajanju prvih medalja srpskih predstavnika na letnjim Olimpijskim igrama u Tokiju. „Hrvatska nas pokrala u podeli imovine“, list piše o podeli imovine bivše SFRJ.

DANAS – O napadima na nezavisne medije povodom izveštavanja o slučaju protiv Veljka Belivuka „Režimska ‘artiljerija’ u odbrani predsednika“. „Ostajemo dok se ubica ne kazni“, list piše o protestu gradjana na Karaburmi, zbog pogibije dečaka na pešačkom prelazu i neadekvatnoj reakciji sudstva prema osumnjičenom.

KURIR – „Mali fudbaler sahranjen uz aplauz i sirene“, o dečaku koji je preminuo od posledica povreda koje je zadobio zajedno sa ocem i bratom kada ih je udario automobil dok su prelazili ulicu u naselju Karaburma. List pod naslovom „Pet dogaza“ piše i da će do kraja sledeće nedelje biti podignuta optužnica protiv kriminalnog klana Belivuk-Miljković.

POLITIKA – U temi nedelje list piše o globalnim klimatskim promenama „Prognoza za Srbiju: Očekujte neočekivano“. Razgovor sa predsednikom srpske liste Goranom Rakićem „Dijalog nema alternativu“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o dečaku koji je preminuo od povreda koje je zadobio kada ga je udario automobil dok je sa ocem i bratom prelazio ulicu na pešačkom prelazu u naselju Karaburma „Mali Stefan sahranjen uz sirene“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar