Naslovne strane za nedelju, 26. septembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 26. septembar najviše pišu o dešavanjima na severu Kosova, o pregovorima o izbornim uslovima uz posredovanje evroparlamentaraca, o epidemiji korona virusa i o drugim temama.

ALO – Razgovor sa vlasnicima oldtajmera „Život dajem al’ fiću ne prodajem“. „Ko sve mora u izolaciju“, iz Instituta za javno zdravlje Batut govore za list o korona virusu.

BLIC – List prenosi izjavu poslanice Evropskog parlamenta Tanje Fajon o pregovorima vlasti i opozicije o izbornim uslovima u Srbiji „Kada se dodje do kompromisa, niko nije potpuno zadovoljan“. O podacima iz kovid bolnice u Novom Sadu „Čak 90 odsto pacijenata u kovid bolnici je nevakcinisano“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Istine i zablude o vakcini i buster dozi“, list prenosi svoje istraživanje o vakcinama protiv korona virusa. O dešavanjima u Crnoj Gori „Borba kroz litije kao Kosovski zavet“.

KURIR – Pod naslovom „Banda“ list piše o hapšenju inspektora SBPOK Božidara Stolića. Najavljuje i reportažu iz Struganika „U rodnoj kući vojvode Mišića“.

POLITIKA – O dešavanjima u Crnoj Gori na relaciji vlasti i Srpske pravoslavne crkve „Kad država piše pravoslavne kanone“. „Srpski migovi u patroli iznad Jarinja“, list piše o dešavanjima na severu Kosova, povodom oduzimanja srpskih i statusno neutralnih registarskih tablica na prelazima.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o kosovskom premijeru Aljbinu Kurtiju uz konstataciju „U Londonu smišljen napad na Srbe“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar