Naslovne strane za nedelju, 27. decembar 2020. godine

 Beogradske dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 27. decembar, pišu o epidemiji korona virusa, stanju u zdravstvu i obrazovnom sistemu, kao i o opoziciji u Srbiji.

ALO – Na najveći hrišćanski praznik posvećen majkama – Materice, ovaj list je naslovnu stranu posvetio njima, uz naslov „Hvala mame!“

BLIC – „Veliki dosije ‘Blica’ 2020. godina koju je pojela korona“, o borbi sa epidemijom u Srbiji. Pod naslovom „Liderske sujete ne smeju da osujete ujedinjenje opozicije“ intervju s članom Predsedništva Pokreta slobodnih gradjana, Sergejem Trifunovićem.

VEČERNJE NOVOSTI – „Sa helikopterskom jedinicom MUP: Nemoguća misija za njih ne postoji“, reportaža lista. „Koronu su napravili zli i pokvareni ljudi“ – intervju s predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije, Božidarom Miljkovićem.

KURIR – Ekskluzivni intervju sa premijerkom Anom Brnabić koja kaže „Realno je da u januaru stigne milion vakcina, početkom godine kreću onlajn i telefonske prijave za vakcinaciju“. U Crnoj Gori Demokratski front uputio ultimatum premijeru „Krivokapiću, smeni Milove ljude ili pada vlada“.

POLITIKA – „Zašto nam deca ne poznaju srpski jezik, „Jure ocene, a ne znanje“, o stanju u školama i predlozima struke. Pod naslovom „Čuvanje oba identiteta nije okupacija“, intervju s Gojkom Perovićem, rektorom Bogoslovije Svetog Petra Cetinjskog.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar