Naslovne strane za nedelju 28. jun 2020. godine

 Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih novina pišu o širenju korona virusa i novim merama za sprečavanje novih zaraza, o smrti fudbalskog trenera Ilije Petkovića od posledica infekcije tim virusom, o proslavi Vidovdana i o drugim temama.

POLITIKA – „Preminuo Ilija Petković“, o smrti fudbalskog trenera i selektora. „Ponovo skok broja obolelih“ o epidemiji korona virusa. „Radost i tuga Vidovdana“, o simbolici tog praznika.
ALO – List najavljuje mere koje mogu biti uvedene zbog povećanja broja slučajeva obolelih od korona virusa: „Katanac na noćne klubove“. „Marko Djurić u bolnici, Vulin u samoizolaciji“, o slučajevima obolelih od korona virusa u Vladi Srbije.

BLIC – Na naslovnoj strani objavljena su imena žrtava porodičnog nasilja pod naslovom „Ova imena ne smemo zaboraviti“. List citira bivšeg lidera Pokreta slobodnih gradjana Sašu Jankovića koji kaže „Nisam nigde otišao, sem iz ove politike“.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Korona u Vladi, spremne nove mere“ o zaraženim ministrima i vladinim službenicima, kao i o uvodjenju novih mera u borbi protiv širenja korona virusa. „Puč u Budvi uz suzavac“, o ponovnim neredima u Crnoj Gori.

KURIR – „Od danas i Kurir televizija“, najava da će ovaj list, koji je danas besplatan na kioscima, dobiti i svoj televizijski sadržaj. „Jedan dan s Vučićem“, list prenosi intervju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar