Naslovne strane za nedelju, 9. januar 2022. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za nedelju 9. januar 2022. godine pišu o slučaju Novaka Djokovića koji čeka odluku suda u Australiji o zahtevu za vizu, godišnjici postojanja Republike Srpske, pandemiji korona virusa.

ALO – List piše da u Crnoj Gori puštaju iz pritvora kavčane i škaljarce „Klanovi spremaju novi pokolj“.
Donosi vremensku prognozu „Sneg do utorka“.

BLIC – „Blizu smo odluke da raskinemo sve ugovore sa Rio Tintom“, izjava premijerke Ane Brnabić. Pod naslovom „Da li se vidi kraj pandemije“, piše o porastu broja zaraženih korona virusom.

VEČERNJE NOVOSTI – Intervju sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom „RS će biti nezavisna i u federaciji sa Srbijom“. Profesor na Berkliju Jasmina Vujić „Nuklearna znanja iz SAD preneću u Srbiju“.

KURIR – Pod naslovom „Bizarno“ list piše da se u potragu za mladićem iz Splita koji je nestao u Beogradu uključila proročica. O slučaju Novaka Djokovića kome je zabranjen ulazak u Australiju iako ima medicinsko izuzeće od vakcinacije protiv korona virusa list uz naslov „Dokaz“, navodi da dokumenti potvrdjuju da je sve uradjeno po pravilima.

POLITIKA – Razgovor nedelje sa predsednikom Skupštine Srbije Ivicom Dačićem „Promenom Ustava do boljeg pravosudja“. U Banaljuci se obeležava Dan Republike „Tri decenije Srpske“.

SRPSKI TELEGRAF – O Novaku Djokoviću i australijskim vlastima „Svete nam se preko Novaka za Rio Tinto“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar