Naslovne strane za petak, 18. jun 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za petak, 18. jun, najviše pišu o poseti premijerke Srbije Ane Brnabić Turskoj, nabavci kineskog oružja za Vojsku Srbije, porastu porodičnog nasilja i o drugim temama.

POLITIKA – O poseti premijerke Srbije Ane Brnabić Turskoj „Kosovo ne može bez zvezdice i fusnote“. List piše o posledicama koje je izazvala epidemija korona virusa „Kovid-19 kod trećine gradjana izazvao stres i unutrašnji nemir“.

ALO – „Za djački izlet bez ručka 1.700 dinara“, o ponudama agencija za djačke izlete. „Nadal otkazao Vimbldon“, list piše o najavi tenisera Rafaela Nadala da neće učestvovati na Vimbldonu.

KURIR – List prenosi vest da je Skupština Crne Gore usvojila Rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

BLIC – O porastu broja slučajeva porodičnog nasilja u Srbiji sa tragičnim ishodom „11 žena ubijeno od početka godine u porodičnom nasilju“. O političkim dešavanjima u Crnoj Gori „Krivokapić bez podrške najvećih stranaka“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o svojim saznanjima u vezi naoružavanja Vojske Srbije „Stižu nam kineske rakete i ubojitiji ‘pancir'“. O tome šta čeka turiste iz Srbije koji se odluče za letovanje u Grčkoj „Nema gratis interneta kad udjete u Grčku“.

DANAS – „Policija nije ni znala čiju sam sigurnost ugrozio“, intervju sa nekadašnjim političarem i pravnikom Zoranom Čičkom koji je proveo 17 sati u pritvoru zbog ironičnog tvita sa naslovnom stranom tog lista. O najavljenom podnošenju izveštaja predsednika Srbije Aleksandra Vučića o briselskim pregovorima sa Prištinom pred narodnim poslanicima „Skupština će izgledati kao sednica Glavnog odbora SNS“.

INFORMER – „Korona se ne predaje“, upozorenje direktorke kovid-bolnice u Batajnici Tanje Adžić Vukičević.

SRPSKI TELEGRAF – „Pucao ženi u ledja, pa se ubio“, o napadu muškarca na ženu u Prokuplju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Ljiljana

    Kakve novine, takvi i naslovi.