Naslovne strane za petak, 2. april 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 2. april 2021. godine najviše pišu o privodjenju protivnika vakcinacije, o epidemiji korona virusa, ćirilici, hapšenju nekadašnjeg presednika SRJ Slobodana Miloševića 2000. godine.

ALO – List piše o generalu Vojske Jugoslavije Nebojši Pavkoviću koji je 2009. pred Haškim tribunalom osudjen na 22 godine zatvora zbog ratnog zločina „Pavković se u zatvoru oženio peti put“.

BLIC – O protivnicima vakcinisanja: „Privedeni zbog širenja panike i lažnih vesti“. List piše da će vakcinu protiv korona virusa primiti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić „Pola miliona ljudi će se vakcinisati posle Vučića“.

VEČERNJE NOVOSTI – Šef tima za istragu protiv bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića Miodrag Vuković govori za list „Stojim iza prijave, ali izručenje je bilo greška“. O zamerkama lingvista Vladi Srbije na izmene Zakona o službenoj upotrebi jezika i pisma „Traže alibi da ne brane ćirilicu“.

DANAS – O privodjenju protvnika vakcinacije „Da li je počeo udar na antivakserski lobi“. Intervju s ministrom inostranih poslova nekadašnje SRJ Goranom Svilanovićem „Ubedio sam Koštunicu da podrži Miloševićevo hapšenje“.

INFORMER – „Dve trudnice na respiratoru“, o tome da se u bolnici „Dr Dragiša Mišović“ za život bore dve žene obolele od kovida 19. O akciji policije u kojoj su privodjeni protivnici vakcina „Pohapšeni antivakseri“.

KURIR – Pod naslovom „Tajna veza“ list piše da je u istrazi o organizovanom kriminalu saslušana i devojka glavnog osumnjičenog Veljka Belivuka. O privodjenju grupe protivnika vakcinacije „Antivakcinaši privedeni zbog širenja panike“.

POLITIKA – „Sve više zaraženih na lečenju u niškim bolnicama“, o epidemiji korona virusa. „Vučić: Neću da kritikujem Kinu da bih se nekom dodvoravao“ list prenosi izjavu predsednika Srbije.

SRPSKI TELEGRAF – O privodjenju grupe protivnika vakcinacije „Uhapšen vodja antivaksera i pet najbližih sledbenika“. Izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o izgradnji autoputa „Miloš Veliki“ list prenosi pod naslovom „Vučić: Do Crne Gore za dva sata i 115 minuta“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar