Naslovne strane za petak, 24. decembra 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka pišu o prvom potvrdjenom slučaju omikron soja korona virusa u Srbiji, troškovima uvoza dodatnih količina gasa iz Rusije kao i o zastupljenosti predsednika Srbije i lidera SNS-a Aleksandra Vučića u informativnim programima televizija sa nacionalnom frekvencijom.

ALO – „Omikron stigao u Srbiju“, o novom soju virusa korona koji je potvrdjen i u Srbiji.

BLIC – U tekstu „Djukanović se povlači sa čela DPS“, o navodnim promenama na političkoj sceni Crne Gore.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Za Dijanu pet godina zatvora“ list piše da o kazni koju je zahtevalo Tužilaštvo za organizovani kriminal za bivšu državnu sekretarku MUP zbog dva krivična dela trgovine uticajem.

DANAS – O dodatnom uvozu gasa zbog remonta u EPS-u pod naslovom „Ruski gas nas dnevno košta 3,1 milion dolara“. „Bojkot referenduma je besmislen“, kaže za list Radomir Lazović iz pokreta Ne davimo Beograd.

INFORMER – „Stan u Beogradu na vodi 1.200 evra za tri dana“, o novogodišnjem dočeku u Beogradu. „Napravićemo čudo u Kataru“, o očekivanjima selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića.

KURIR – O izjavi predsednika Hrvatske Zorana Milanovića da će se lično založiti da svi u EU priznaju Kosovo list piše pod naslovom „Podlo“.

NOVA – U tekstu „Vučićevih 100 sati u dnevnicima za godinu dana“ list piše da je predsednik Srbije i lider SNS višestruko bio prisutniji u informativnim programima televizija sa nacionalnom frekvencijom od svih opozicionih stranaka zajedno.

POLITIKA – „Registrovan prvi slučaj omikrona u Srbiji“, nova varijanta korona virusa potvrdjena kod osobe koja se u Srbiju vratila iz Bocvane. Pod naslovom „Počela obnova Sava centra“ o rekonstrukciji najpoznatijeg kongresnog centra u Beogradu.

SRPSKI TELEGRAF – „Rat Dačića i Jadranke“, o verbalnom sukobu predsednika Skupštine Srbije Ivice Dačića i ministarke za evropske integracije Jadranke Joksimović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar