Naslovne strane za petak, 26. jun 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka najviše pišu o posledicama povlačenja predstavnika Prištine sa najavljenog sastanka u Vašingtonu u okviru dijaloga sa Beogradom i o povećanom broju novoinficiranih korona virusom.

BLIC – „Možda ćemo ograničiti rad noćnih klubova“, kaže za list zamenica direktora Instituta Batut, Darija Kisić Tepavčević posle rasta broja mladih osoba koji su pozitivni na prisustvo korona virusa. O optužnici za ratne zločine protiv kosovskog predsednika Hašima Tačija i lidera DPK Kadrija Veseljija u tekstu „O zločinima Veseljija i Tačija svedočilo 250 ljudi“.

VEČERNJE NOVOSTI – O povećanju broja novoinficiranih korona virusom u Srbiji u tekstu „Kovid-bolnice se ponovo pune“.

ALO – „Grobari, stigla vas je božija ruka“, trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović nakon finala Kupa Srbije u kojem je njegov klub pobedio beogradski Partizan.

DANAS – Pod naslovom „Otkud Andrej Vučić na paradi u Moskvi“ list istražuje po kom osnovu je brat predsednika Srbije prisustvovao Paradi pobede u glavnom gradu Rusije. O stavu Saveza za Srbiju prema ponavljanju glasanja na lokalnim izborima u Šapcu pod naslovom „Zelenoviću SzS neće pomoći ali ni odmoći“.

KURIR – „Ograničiti rad noćnih klubova“, izjava zamenice direktora „Batuta“ Darije Kisić Tepavčević povodom stanja epidemije korona virusa u Srbiji. „SNS: Kradu nam pobedu“, o odluci šabačkog GIK-a da poništi rezultate lokalnih izbora u tom gradu.

INFORMER – „U Guču i na Egiz samo sa testom na koronu“, o pravilima za prisustvo na velikim muzičkim festivalima u Srbiji. „‘Grobare’ je kaznila moja božija ruka“, trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović nakon finala Kupa Srbije u kojem je njegov klub pobedio beogradski Partizan.

POLITIKA – O povlačenju predstavnika Prištine sa najavljenog sastanka u SAD u tekstu „Tramp na udaru Brisela, Berlina i duboke države“. Pod naslovom „Poništeni izbori u Šapcu“ o odluci Gradske izborne komisije da glasanje na lokalnim izborima bude ponovljeno.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar