Naslovne strane za petak, 27. novembar 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 27. novembar 2020. pišu o širenju epidemije korona virusa, o smrti bivšeg argentinskog fudbalera Dijega Maradone, zahtevima da se i za niže razrede osnovnih škola predje na onlajn sistem nastave i o drugim političkim i društvenim temama.

BLIC – „Ana prva žena pilot jurišnog aviona“, prenosi list. Izjava epidemiologa Branislava Tiodorovića „Imaćemo znatno manje obolelih do Nove godine“. O smrti poznatog fudbalera Maradone „Dijego, hvala ti za sve“.

ALO – „Korona za dan ubila 51 osobu“, o poslednjem preseku stanja epidemije korona virusa u Srbiji. „I Beogradjani pale sveće za Maradonu“, o oproštaju od fudbalera Dijega Maradone.

VEČERNJE NOVOSTI – List navodi da u Srbiji ima 1.000 zaraženih na 100.000 stanovnika „Blizu smo crnog kruga epidemije“. „Naplaćuju 448.000.000 evra za tv pretplatu“, o dužnicima koje jure izvršitelji.

DANAS – List navodi da je „Najveći broj zaraženih cena najboljeg BDP-a“. Izjava lidera Stranke slobode i pravde Dragana Djilasa „Pokušavaju da izjednače Andreja Vučića i mog brata“. O zahtevima da i niži razredi osnovne škole pohadjaju onlajn nastavu „Učitelji: ‘Žrtvovani’ smo, nismo dadilje“.

KURIR – „Crna zona“, list piše o predstojećim danima epidemije korona virusa.

INFORMER – „Maradona umro u snu“, o smrti fudbalera Dijega Maradone. „Korona na svakih 28 minuta ubije po jednog Srbina“, o epidemiološkoj situaciji u Srbiji.

POLITIKA – O izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Užasno je teška situacija u bolnicama“. O smrti bivšeg fudbalera Maradone „Čudotvorac s loptom“.

SRPSKI TELEGRAF – „Za dan umrla 51 osoba“, o poslednjem preseku stanja epidemije korona virusa u Srbiji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar