Naslovne strane za petak, 4. jun 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 4. jun 2021. godine najviše pišu o poseti specijalnog predstavnika EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka i specijalnog predstavnika Stejt departmenta za Zapadni Balkan Metjua Palmera, o sukobu lidera Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomira Jovanovića sa navijačima, ali i o drugim društvenim i političkim temama.

ALO – „Izginuli berači jagoda“, o saobraćajnoj nesreći kod Loznice u kojoj su poginule četiri osobe.

BLIC – List prenosi intervju sa specijalnim predstavnikom Stejt departmenta za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom „Apsolutno je moguće da Vučić i Kurti ove godine potpišu sporazum“.

VEČERNJE NOVOSTI – O sastancima državnog vrha sa Lajčakom i Palmerom pod naslovom „Priština mora da osnuje ZSO“. List prenosi podatke za 2020. godinu prema kojima je „od roditelja oduzeto čak 814 mališana“.

DANAS – List piše da je „Palmer tražio od Brnabić da obezbedi medijski pluralizam“. Članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) „Judita Popović: Čeda neće staviti ključ u bravu“.

KURIR – „Poginulo četvoro berača jagoda“, o saobraćajnoj nesreći kod Loznice.

INFORMER – „Naš ‘Sputnjik’ od 10. juna u upotrebi“, o proizvodnji vakcine Sputnjik V protiv korona virusa u Srbiji.

POLITIKA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se sastao sa Lajčakom i Palmerom, prenosi list. O sukobima na Novom Beogradu u sredu uveče „Tužilaštvo istražuje sukob Čedomira Jovanovića sa ‘Hijenama'“.

SRPSKI TELEGRAF – „Samo su krive što su spaljene“, sa saslušanja nadrilekarke iz estetskog studija.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar