Naslovne strane za ponedeljak, 11. januar 2021. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 11. januar piše o novinama u zaštiti od Kovid-19 u Srbiji, posledicama nemira u Sjedinjenim Američkim Državama, rejtingu domaćih političara.

ALO – O najavi premijerke Ane Brnabić da će Srbija dobiti osam miliona doza vakcine protiv korona virusa: „Vakcine za sve!“.

BLIC – „Četiri miliona ljudi biće vakcinisano do jula“, povodom početka onlajn prijavljivanja za imunizaciju protiv korona virusa u Srbiji. „Najveći dužnici za struju mahom su državne firme“, list navodi da 20 kompanija EPS-u duguju 165 miliona evra. Razgovor sa gradonačelnikom Beograda o predstojećim lokalnim izborima: „Radojičić: Ima prostora da Šapić i ja saradjujemo“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Svaku šestu kritiku pisali Hrvati“ – o izveštaju Evropskog parlamenta o napretku Srbije u procesu evrointegracija. „Vakcine i ‘na klik'“ – o prijavi za vakcinaciju putem portala eUprave. „Uzeli vlast, smenjuju Trampa“ – o političkoj ofanzivi Demokratske stranke u SAD.

DANAS – „Miloš Vučević formalno predsednik naprednjaka?“, list navodi da će doći do promena u vrhu vladajuće stranke SNS. Razgovor sa stručnjacima o spomeniku na Savskom trgu u Beogradu: „Zašto Stefan Nemanja umesto krsta drži mač“. „Zahtev: Čist vazduh“ – povodom protesta u glavnom gradu.

INFORMER – „U Grčku samo s vakcinom“, o najavi grčkih vlasti da će od aprila granice biti otvorene samo za turiste iz Srbije koji su vakcinisani protiv korona virusa. „Od danas možete da se prijavite za vakcinaciju!“ – o početku onlajn prijavljivanja za vakcinisanje protiv korona virusa u Srbiji.

KURIR – O toku vakcinacije protiv korona virusa u Srbiji: „Premijerka Brnabić: Do kraja januara u zemlju stiže dva miliona doza“.

POLITIKA – Intervju s ministrom prosvete Brankom Ružićem: „Državna matura odložena zbog nespremnosti fakulteta“. Reportaža sa izbora u Kazahstanu: „PCR test za strane novinare i posmatrače na biralištima“. „Albanci iz Metohije proteruju i povratnike“ – o napadima na Srbe južno od Ibra.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o najavama za početak uvodjenja kovid pasoša „Ko ne primi vakcinu neće moći na more“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar