Naslovne strane za ponedeljak, 22. mart 2021. godine

Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 21. mart, najviše piše o protestu u Beogradu protiv globalizma i epidemioloških mera, nastavku istrage kriminalne grupe Veljka Belivuka, drugim ekonomskim i društvenim temama.

ALO – „I deca na kiseoniku“, o epidemiji korona virusa. O istrazi koju tužilaštvo vodi protiv predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze „Kokeza kontrolisao i uvoz garderobe“.

BLIC – Povodom protesta zbog „korona diktature“ koji je u subotu održan u Beogradu „Skup protiv života“. „Baka heroj“, o starici koja ima 110 godina, isto toliko potomaka, i preležala je korona virus.

VEČERNJE NOVOSTI – List navodi da se privodi kraju razvoj domaćeg mediciskog sredstva „Srpski test na koronu do kraja aprila“. „Iz čitanke za 8. razred nestale zamerke Njegoša sebičnoj Evropi“, o izmenama u školskom programu pojedinih proizvodjača udžbenika.

DANAS – Razgovor s programskim direktorom Crte Rašom Nedeljkovim o napadima predstavnika skupštinske većine „Poslanici kao megafoni mržnje“. „Zabranjena okupljanja ali ne i ‘narodna veselja'“, o okupljanju na Savskom trgu u centru Beograda, koje je prošlo bez reakcije policije.

INFORMER – O novim merama koje bi mogle biti usvojene „Zatvaranje do 4. aprila“. O nastavku istrage kriminalne grupe Veljka Belivuka „Belivuk preko carine uvozio tone droge“.

KURIR – O predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Slaviši Kokezi list piše „Kokeza na devojku spiskao najmanje 100.000 evra“. Prenosi i izjavu Sanje Papić, supruge ubijenog advokata Miše Ognjanovića, a tekst je najavljen naslovom „Traži pravdu“.

POLITIKA – „Od danas rade svi osim ugostitelja i tržnih centara“, o novim pravilima koje je usvojio Krizni štab. „Srbi nižerangirani u španskim kartelima“, o saznanjima policije koja su objavili španski mediji. O predstojećim izborima u Izraelu „Izraleski duel na desnici“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar