Naslovne strane za ponedeljak 24. februar 2020. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 24. februar pišu o odluci gradonačelnika da izadje na lokalne izbore u Šapcu, o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da očekuje „ultimatum“ oko Kosova, o smrti radio-voditelja Zorana Modlija, o litijama u Crnoj Gori

ALO  –  „Amifilohije odlikovao Beogradski sindikat“, mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije odlikovao je ovu muzičku grupu kojoj je zabranjen ulazak u Crnu Goru. O virusu: „Sever Italije u karatinu zbog koronovirusa“.

BLIC  –  List piše da gradonačelnik Nebojša Zelenović izlazi na izbore u Šapcu. „Šešelj štiti Jutku poslaničkim mandatom“, list navodi da je predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj primio u stranku Milutina Jelića Jutku, nekadašnjeg gradonačelnika Brusa, kojem se sudi pod optužbom za seksualno uznemiravanje.

VEČERNJE NOVOSTI  –  List piše da je na „litijama za odbranu svetinja SPC“ bilo 200.000 gradjana: „Sviće zora narod da probudi“. List piše i da je koronavirus „okovao sever Italije“.

DANAS  –  List piše da je umro radio-voditelj i pilot Zoran Modli: „Odlazak letećeg radio-voditelja“. „Zelenović: SZS treba da nas podrži“, o odluci Saveza za Srbiju da zbog odluke da će učestvovati na lokalnim izborima u Šapcu isključi stranku Zajedno za Srbiju iz svog sastava.

INFORMER  –  „Pancir već brani naše nebo“, o ruskom protivvazdušnom sistemu koji je nabavila Srbija. Pod naslovom „Spremaju nam ultimatum za Kosovo“, izjava predsednika Srbije Aleksanadra Vučića.

KURIR  –  „Kad vidim Novaka, vidim mog Dražena“. razgovor sa Biserkom Petrović, majkom legendarnog košarkaša Dražena Petrovića u kojem govori i o Novaku Djokoviću.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Angela za Kosovo spremila novi plan“, list piše da kancelarka nemačke Angela Merkel ima novu ponutu za kosovski problem.

POLITIKA  –  „Za overu potpisa treba više od 80.000 evra“ – koliko „koštaju“ izborne liste. „Vučić očekuje ultimatum oko Kosova“, list p’renosi prenosi izjavu iz televizijskog intervjua predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar