Naslovne strane za ponedeljak, 27. decembar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 27. decembra, pišu o referendumu, omikron soju korona virusa i drugim političkim, ekonomskim i društvenim temama.

ALO – „Ostanite ovde živećete bolje“, list piše o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Zlatiborskom i Raškom okrugu.

BLIC – O novom soju korona virusa „Preti nam 12.000 zaraženih na dan“. Vremenska prognoza na Novu godinu „Neće biti snega, za doček i 15 stepeni“.

VEČERNJE NOVOSTI – Profesor Ustavnog prava Vladan Petrov kaže „Referendum o Ustavu nema veze sa Kosovom“. List navodi da poznati režiseri Nikita Mihalkov i Oliver Stoun dolaze u Srbiju „Mihalkov i Stoun stižu u Beograd“.

DANAS – O odluci Apelacionog suda kojom je u kućni pritvor poslat okrivljeni za organizovanje šverca i trgovine kokainom Darko Šarić „U Srbiji kriminalci ismevaju pravosudje“. Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije Rade Panić za list „Vučiću je lek protiv korone predizborna promocija“.

INFORMER – List piše o cenama u zimskim turističkim centrima u Srbiji „Na Kopaoniku tanjir pasulja 1.050 dinara“.

KURIR – O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića opštinama na jugozapadu zemlje „S narodom“.

NOVA – Član Stranke slobode i pravde Dušan Nikezić ocenjuje „EPS će napraviti dug od bar milijardu evra, platiće ga svi gradjani“. „Ovo je novi pokušaj mog ubistva“, list citira novinara Milana Jovanovića povodom odluke Apelacionog suda da ukine presudu zatvora bivšem predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću zbog podstrekivanja na paljenje kuće Jovanoviću.

POLITIKA – O Ugovoru koji je potpisan za novi autoput „Od Beograda do Sjenice za dva sata“. O predsedničkim izborima u aprilu „Ko će se kandidovati za predsedničku trku“.

SRPSKI TELEGRAF – Intervju sa ministarkom za zaštitu životne sredine Irenom Vujović „Sve vezano za Rio Tinto biće javno“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar