Naslovne strane za ponedeljak 6. jul 2020. godine

Beogradska dnevna štampa u današnjim izdanjima najviše piše o trenutnoj epidemiološkoj situaciji, Grčkoj koja od danas zatvara granice za gradjane Srbije, izborima u susednoj Hrvatskoj i drugim društvenim i ekonomskim temama.

ALO  –  „Grčka nam spustila rampu“, o odluci grčkih vlasti da od danas ne dozvole ulazak srpskim državljanima zbog epidemije korona virusa. „Korona kosi srpsku omladinu“, o epidemiološkoj situaciji u Srbiji.

BLIC  –  Intervju sa epidemiologom Srdjom Jankovićem „Moraćemo da naučimo da živimo sa koronom“. „Šešelj me vredja i preti, država mora da reaguje“, kaže funkcionerka Demokratske stranke Aleksandra Jerkov. „Duška Tošića napali nožem u Beogradu“, povodom napada na fudbalera.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Grčka za Srbe opet zatvorila granice“, povodom odluke Vlade u Atini da zabrani ulazak naših turista. O opštoj epidemiološkoj situaciji u Srbiji u „Korona smanjila brzinu“. „U tri nesreće petoro mrtvih“, zbog crnog bilansa na saobraćajnicama u Srbiji.

DANAS  –  U tekstu „Bolnice se pune brže nego u martu“, list analizira stanje u medicinskim centrima u zemlji. „Džon Bolton javno izneo dil Beograda i Prištine“, prenosi navode iz intervjua koji je dao bivši savetnik američkog predsednika Donalda Trampa za nacionalnu bezbednost. „COVID-19 nije zaustavio hrvatske birače“, nakon izbora u susednoj državi.

INFORMER  –  „Grčka zatvorila granicu za sve državljane Srbije“, list piše o poslednjoj odluci grčke Vlade da povodom epidemije korona virusa ne dozvoli ulazak gradjanima Srbije u tu zemlju. O nabavci kineskih dronova „Moćni dronovi čuvaju Srbiju“.

KURIR  –  Intervju sa ministrom telekomunikacija Rasimom Ljajićem „Tresem se kad mi zvoni mobilni, odmah se pitam ko je umro“. O napadu na fudbalera na Kalemegdanu „Duška Tošića napali nožem“.

POLITIKA  –  „U parlamentu sedam lista“, nakon što je Republička izborna komisija objavila konačne rezultate izbora. „Od danas kazne za Beogradjane koji ne nose maske“, s obzirom da se od ponedeljka primenjuju nove restriktivne mere u prestonici. „Američki naftaši u opasnosti od bankrota“, o stanju petro-sektora u najvećoj ekonomiji na svetu.

SRPSKI TELEGRAF  –  O epidemiji korona virusa „Misteriozni virus ubija po Srbiji“. „Grčka: Srbi do 15. jula ne mogu u zemlju“, o odluci grčkih vlasti da zbog epidemije zatvore granice za srpske državljane.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar