Naslovne strane za ponedeljak, 9. avgust 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o požaru na deponiji u Vinči, uspehu sportista Srbije na Olimpijskim igrama u Japanu, i drugim političkim i društvenim temama.

ALO – O osvajanju devet medalja na letnjim Olimpijskim igrama u Tokiju, list piše pod naslovom „Velika Srbija!“. O akciji španske policije: „Škaljarci pali sa 400 kg kokaina i 500.000 evra!“.

BLIC – „Na vas je Srbija ponosna“, o nastupu sportista Srbije na Olimpijskim igrama u Japanu. „Beograd u dimu, ponovo gori deponija“, o požaru u Vinči.

VEČERNJE NOVOSTI – „Hvala“ o nastupu sportista Srbije i osvojenih devet medalja na Olimpijskim igrama u Japanu. „Svadbe i veselja ukida 1.000 zaraženih dnevno“, o situaciji sa epidemijom korona virusa.

DANAS – „Beograd se guši u dimu“, o požaru na deponiji u Vinči. „Šapić če biti jedno od tri glavna lica kampanje“, o pripremama Srpske napredne stranke za predstojeće izbore.

INFORMER – List piše o uspesima srpskih sportista na letnjim Olimpijskim igrama u Tokiju „Ovo su za Srbiju najuspešnije igre“. O požarima u Grčkoj „200 Srba u paklu Evije!“.

KURIR – O osvajanju rekordnog broja medalja na OI u Tokiju, list piše:0 „Dominacija“. List piše o ometanju Zavetnika promocije knjige Svetislava Basare u Arandjelovcu, pod naslovom „Primitivizam“.

POLITIKA – „Zlato za vaterpoliste, bronza za odbojkašice“, o jučerašnjim rezultatima sportista iz Srbije na Olimpijskim igrama u Japanu. „Gori deponija u Vinči“, o požaru nadomak Beograda.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o upravo završenim letnjim Olimpijskim igrama i uspehu vaterpolista koji su osvojili devetu medalju za Srbiju: „Poslednji zlatni ples sedam veličanstvenih“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar