Naslovne strane za sredu, 17. novembar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 17. novembar, pišu o ceni gasa u svetu, epidemiji korona virusa i drugim temama.

ALO – „Pastir postao kustos u muzeju“, o tome kako je Miša Andjelković, studije, master i stručno usavršavanje završio uz čuvanje ovaca na obroncima oko Pirota.

BLIC – „Pet rizika za novi udar korone“, o epidemiji korona virusa. „Piksijevi orlovi mogu mnogo u Kataru“, o predstojećem Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru.

VEČERNJE NOVOSTI – „Gas ‘divlja’, težak zadatak kod Putina“, o tržištu gasa. „U koroni smo ostali bez cele porodice“, o Mariji i Lazaru čiji su ukućani umrli zbog zaraze korona virusa.

DANAS – „Jovanjica u ćorsokaku zbog opstrukcije vlasti“, o sudskom slučaju „Jovanjica“. „U ovom talasu obolelo pola miliona ljudi“, izjava virusologa Milanka Šeklera.

INFORMER – „Ukraden i Južni vetar“, o tinejdžerskoj pirateriji. „Prodaju lažne potvrde o vakcinaciji za 250 – 500 evra?“. o prevarama u vreme korona virusa.

KURIR – „Na utakmice u hale samo uz kovid propusnice ?“, list piše o predlozima u vezi suzbijanja korona virusa.

NOVA – „Od Vučićevog ‘zlatnog doba’ pobeglo više od 240.000 ljudi“, o demografskim izazovima Srbije. „Prigrlili smo kapitalizam otvorenog srca, a Isusa Hrista sa pola srca“, intervju sa rediteljem Srdjanom Dragojevićem.

POLITIKA – „Nadamo se najboljoj ceni gasa u Evropi“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić o snabdevanju Srbije gasom. „Mural rasprlamsao skupštinsku raspravu“, o diskusiji u Skupštini Srbije o muralu osudjenom ratnom zločincu Ratku Mladiću u Beogradu.

SRPSKI TELEGRAF – „Sve što nisam rekla o sinu“, naslov intervjua s majkom selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar