Naslovne strane za sredu, 21. oktobar 2020. godine

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama za sredu 21. oktobar najviše pažnje posvetili su novoj vladajućoj koaliciji, borbi protiv mafije i korona virusu.

ALO – Pod naslovom „Krizna vlada“, list piše o postignućima vlade i dodaje „Ivica Dačić predsednik skupštine“.

BLIC – Održano predsedništvo SNS „Svi ulaze u vladu, opšti izbori u aprilu 2022.“ Poslednja istraživanja pokazala „Antitela na koronu mogu da se zadrže i godinu dana“. O jačanju ekstremista „Opet proganjaju migrante, neko mora da ih zaustavi“.

VEČERNJE NOVOSTI – Vučić posle sednice vrha SNS saopštio „U Vladi SPS i SPAS, šest ciljeva za jaču Srbiju“. Moskva osniva predstavništvo Ministarstva odbrane u Srbiji „Posle NATO i Rusi kod nas otvaraju vojnu kancelariju“.

DANAS – Povodom nove najave predsednika Srbije da će država „ratovati“ sa organizovanim kriminalom „Osam godina čekanja na Vučićev rat mafiji“. Advokat Borivoje Borović kaže „Vrh politike ima kontakt sa navijačkim grupama“. O novim kadrovskim rešenjima „Dačić vodi Skupštinu“.

INFORMER – „U Vladi i Dačić i Šapić“, prenosi list.

KURIR – O sednici Regulatornog tela za elektronske medije „REM će danas pokazati da li je nezavisno telo ili radi za Šolakove interese“.

POLITIKA – Aleksandar Vučić o smernicama rada vlade „Vlada ograničenog trajanja, u vlasti SNS, SPS i SPAS“. O opasnostima epidemije „Utrostručen broj zaraženih kovidom 19 u našoj zemlji“.

SRPSKI TELEGRAF – „Dačić šef parlamenta“, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar