Naslovne strane za sredu, 25. novembar 2020. godine

 Beogradske dnevne novine u izdanjima za 25. novembar pišu na naslovnim stranama o epidemiološkoj situaciji u Srbiji ističući da je sve veći broj zaraženih korona virusom medju zdravstvenim radnicima.

VEČERNJE NOVOSTI – „Neće biti ni lekara ni kreveta“ – rekao direktor Infektivne klinike u Beogradu, Goran Stevanović. „Ubica iz ‘Belvila’ spremao beg u BiH“, o hapšenju osumnjičenog za ubistvo 12. novembra u Novom Beogradu.

BLIC – „Borba za naše lekare“ – o epidemiološkoj situaciji u Srbiji. „Kakav je plan EU za Kosovo“ – izjava evropskog komesara za spoljnu politiku Žozepa Borela.

DANAS – „Bolnice prepune, sve više zaraženih lekara“ – o epidemiji korona virusa. – „Smenjen još jedan od Ujedinjenih protiv kovida“ – o razrešenju Bratislava Trifunovića s mesta načelnika Odeljenja VMA za gastrointestinalnu hirurgiju.

POLITIKA – „Osveta američke elite“ – tumačenje imenovanja nove administracije SAD pod Džozefom Bajdenom. „Opet crni korona bilans: 37 umrlih i 6.842 obolela“, o poslednjem dnevnom bilansu stanja epidemije korona virusa u Srbiji.

INFORMER – O opoziciji – „Kriminal – spotove kojima su pozivali na bojkot djilasovci na tv N1 emitovali kao da nisu politički i tako utajili silni porez“, o epidemiji korona virusa „Korona horor – 6.842 zaražena za 24 sata“.

SRPSKI TELEGRAF – O korona virusu i vakcinaciji – „Ko ne primi vakcinu, ne može na posao! Neće moći nigde da putuje!“, o Američkim izborima – „Selidba iz Bele kuće: Tramp priznao poraz“.

KURIR – List piše: Korona virus – „Podmuklo: Korona može da ostane u telu i do tri meseca“. Najva teksta o opoziciji „Pokrali državu: Platili milione poreza za spotove o bojkotu, mogli smo da opremimo bolnice, vrtiće, narodne kuhinje…“.

ALO – „Umiru sve mladji, lekari na izmaku snaga, preminuo bubnjar Amadeus benda“ – list piše o korona virusu.

24 SATA – Korona virus – „Zaraženo 1.949 medicinara, pomozimo im, nosimo maske!“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar