Naslovne strane za sredu, 30. decembar 2020. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 30. decembar 2020. godine pišu o zemljotresu koji je pogodio Hrvatsku, o dočeku Nove godine za vreme epidemije korona virusa i o drugim temama.

ALO – O zemljotresu u Hrvatskoj „Rušila se Hrvatska, ljuljala se Srbija!“. Epidemiolog Predrag Kon izjavio „Kolima se zaleteli na mene jer ne mogu da idu na doček“.

BLIC – „Petrinja razorena, i deca medju poginulima“, o zemljotresu koji je pogodio Petrinju. „Novak pravi tenisku ligu šampiona“, o nameri tenisera Novaka Djokovića da organizuje superligu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Žurke u bolnicu ‘šalju’ još 10.000 zaraženih“, apeli članova Kriznog štaba pred doček Nove godine. „Kao da smo preživeli Hirošimu“, o zemljotresu u Petrinji u Hrvatskoj.

DANAS – „Stefan Nemanja plaćen kao dva Kipa slobode“, o ceni spomenika velikom županu Stefanu Nemanji na Savskom Trgu u Beogradu. „Vučić misli da je on država i da ja ‘rušim njega'“, izjava predsednika Sindikata lekara i farmaceuta Radeta Panića.

INFORMER – O slučaju Jovanjica „Koluvija i policajci koje je optužio idu na poligraf“. Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan Harčenko „I ruske vakcine u Srbiji“.

KURIR – O zemljotresu u Hrvatskoj piše da je Petrinja „sravnjena sa zemljom“, da je medju žrtvama devojčica srpskog porekla i da su seizmolozi najavili nove potrese u tekstu pod naslovom „Užas“.

POLITIKA – „Krivokapić: Nepravda prema SPC je ispravljena“, o promenama spornog Zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori koji je izglasan u Skupštini te zemlje. „Imamo pravo da odgovorimo na uvrede“, intervju sa potpredsednikom Skupštine Srbije i funkcionerom Srpske napredne stranke Vladimirom Orlićem.

SRPSKI TELEGRAF – Svedočenje optuženog Predraga Koluvije vlasnika kompanije „Jovanjica“ „Aleksićev drug mi podmetnuo značku“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar