Naslovne strane za sredu, 7. jul 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 7. jul 2021. godine, pišu o godišnjici spontanih demonstracija u Srbiji, o pandemiji i o drugim temama.

ALO – List prenosi izjavu glumca Jova Maksića „Očekujem napade na film Oluja“.

BLIC – „Aleksiću preti 20 godina robije“, o procesu protiv profesora glume Miroslava Aleksića koji se tereti za silovanja i nedozvoljene polne radnje. „Počinje operacija medalja u Tokiju“, o predstojećim Omipijskim igrama u Japanu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Vjosa traži našeg Branta“, o izjavi predsednice Kosova Vjose Osmani da Srbija treba da „klekne“ zbog zločina na Kosovu. „Saradnja sa svima vitalni interes“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučić na samitu povodom stogodišnjice od osnivanja Komunističke partije Kine.

DANAS – „Gradjani pobedili vlast, ona odgovorila silom“, o godišnjici od sponatnih demonstracija u Srbiji. „Mera koja vodi u sukob s gradjanima“, o uvodjenju obezbedjenja za kontrolore u javnom prevozu u Beogradu.

INFORMER – O govoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom 100 godina Komunističke partije Kine pod naslovom „Vučićev govor slušalo više od milijardu ljudi“.

KURIR – „Upozorenje lekara: Delta soj smanjuje efikasnost vakcina“, piše list.

POLITIKA – „Preti nam novi talas virusa korona“, o pandemiji. „Tri hiljade dana čekanja na ZSO“, o neispunjenjim tačkama Briselskog sporazuma.

SRPSKI TELEGRAF – List navodi da „Kineska vakcina štiti od novog soja“ korona virusa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar