Naslovne strane za subotu, 13. februar 2021. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za subotu, 13. februar 2021. godine piše o istrazi protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka, izboru novog patrijarha Srpske pravoslavne crkve, najavljenoj finansijskoj pomoći za penzionere i druge gradjane, porastu broja obolelih od korona virusa i drugim aktuelnim temama.

ALO – „Bojkotaši žele raskol u crkvi“, povodom dopisa kojim je nekoliko vladika od Sinoda SPC tražilo da se izbo novog patrijarha ne obavi u Hramu Svetog Save, „jer je kripta prekrivena kamerama“.

BLIC – „Tajni ključevi, bunkeri za mučenje, tragovi krvi i ljudska lobanja“, o tragovima koje je policija pronašla tokom istrage zločina za koje se sumnjiče Veljko Belivuk i njegova grupa. „Od Brzeća do vrha Kopaonika za manje od 15 minuta“, o otvaranju gondole na Kopaoniku.

VEČERNJE NOVOSTI – „Srbija od maja puni Sputnjik“, najavljuje proizvodnju ruskog cepiva na Torlaku. „Nole odustaje zbog mišića?“, nakon povrede najboljeg sportiste iz Srbije. „Šutanovac plaćenim lažima brani NATO i Ameriku od Novosti“, reagovanje redakcije na navode da proizvode najviše lažnih vesti u Srbiji.

DANAS – „Sinod SPC odustao od smeštaja vladika u hotelu Hilton“, o izboru novog patrijarha Srpske pravoslavne crkve. „Vučić i 75 kumova“, povodom izjave predsednika Srbije o kumovskim vezama.

INFORMER – „Delove tela žrtava traže po dnu Dunava“, policija proverava navode da je kriminalna grupa Veljka Belivuka leševe odlagala u reku. „Kafići se zatvaraju ako broj zaraženih nastavi da raste“, povodom spekulacija o zaoštravanju protivepidemioloških mera.

KURIR – „Rusi cene bratsko prijateljstvo sa Srbima“ – ističe list iz Putinove čestitke povodom Dana državnosti Srbije. Intervju sa nemačkim šefom diplomatije Hajkom Masom u „Uslov za ulazak Srbije u EU je rešavanje kosovskog pitanja“.

POLITIKA – „Pomoć je potrebna i velikim preduzećima“, intervju ministra finansija Siniše Malog. „Bolnice opet pune, moguće strože mere“, o upozorenju Kriznog štaba na porast broja obolelih od korona virusa.

SRPSKI TELEGRAF – „Čelnik Partizana šmrkao kokain, snimili ga Veljini navijači“, tvrdi list nakon policijskog pretresa kancelarija funkcionera tog fudbalskog kluba.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar