Naslovne strane za subotu 7. mart 2020. godine

Dnevni listovi u izdanjima za subotu, 7. mart, pišu o prvom slučaju zaraze korona virusom u Srbiji, o početku gradnje fabrike „Broze“ u Pančevu, o odluci REM-a da kablovske televizije stavi pod nadzor tokom izborne kampanje i o drugim temama.

BLIC  –  „Prvi slučaj virusa korona u Srbiji“, list piše o prvom pacijentu za kojeg je utvrdjeno da je inficiran novim virusom. „Jutka pretio sudiji preko advokata“, o sudskom procesu koji se vodi protiv bivšeg predsednika opštine Brus.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Biznismen doneo koronu u Srbiju“, list piše o prvom slučaju pojave korona virusa. „Podrška braći u litijama“, o dešavanjima u Crnoj Gori povodom donošenja Zakona o slobodi veroispovesti.

DANAS  –  „Korona stigla u Srbiju, država tvrdi: Spremni smo“, o pojavi prvog zaraženog pacijenta koronavirusom u Srbiji. „Politički pritisak na N1 i Novu S ili uobičajena praksa“, list piše o odluci REM-a da kablovske televizije stavi pod nadzor tokom izborne kampanje.

POLITIKA  –  „Virus korona stigao u Srbiju“, list piše o prvom slučaju koji je registrovan u Srbiji. „Srpska bolnica najvažnija medju plavim šlemovima“, o pripadnicima Vojske Srbije koji učestvuju u mirovnoj misiji u Centralnoafričkoj republici. „Broze počeo gradnju fabrike u Pančevu“, o početku izgradnje nemačke fabrike komponenti za električne automobile.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar