Naslovne strane za utorak 5. maj 2020. godne

Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama za utorak 5. maj 2020. godine i dalje najviše pažnje posvećuje vestima o pandemiji virusa korona, ali i temama iz oblasti politike i ekonomije.

ALO – „Od četvrtka po 750 evra za milion zaposlenih“, list piše o najavljenoj pomoći Vlade Srbije malim i srednjim preduzećima zbog epidemije korona virusa.

BLIC – Počinje istraživanje imuniteta u Srbiji „Testiraće 7.000 porodica, da vidimo da li smo pobedili koronu“. U četvrtak se ukida vanredno stanje „Život se polako vraća u Srbiju“.

VEČERNJE NOVOSTI – Šta nakon ukidanja vanrednog stanja „Katanac na škole, veselja uz 20 gostiju“. Državna pomoć za firme od 7. maja „Za 1,1 milion radnika tri minimalca“.

DANAS – Epidemiolog Zoran Radovanović o budućnosti pandemije „Nije nužno da će novi talas korone biti blaži“. Šta nam poručuju ministri i predsednik kad kažu da neće uzeti sto evra „Tajkun je ko ne uzme, a nije patriota ko uzme“. Ivan Ivanović o optužbama da je targetirao urednicu Jedinstva „Bagra su oni koji postavljaju naručena pitanja“.

INFORMER – List piše o uticaju svetske pandemije korona virusa na letnje godišnje odmore „Letovanje ove sezone ozbiljan rizik za sve“. „Preživeo rat, ubila ga korona“, o žrtvama korona virusa medju pripadnicima vojske.

KURIR – O popuštanju mera zaštite zbog epidemije korona virusa „Prva kafa sa distance“. „Izbori 21. juna“, o najavi predsednika Srbije da će izbori raspisani za 26. april, biti održani 21. juna.

POLITIKA – Glavna tema i dalje je korona virus „U Zabeli kovidom 19 zaraženo 84 osudjenika“ i „Amerika i zapadne zemlje sve jače optužuju Kinu“. O dogovoru Aleksandra Vučića sa predstavnicima stranaka „Izbori 21. juna“.

SRPSKI TELEGRAF – „Tramp: Kinezi napravili koronu u laboratoriji“, o teorijama porekla korona virusa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar