Novopazarski festival Stari grad u TV formatu

Onlajn izdanje muzičkog festivala Stari grad u okviru kojeg će biti prikazani koncerti Vlatka Stefanovskog i gudačkog kvarteta Wonder Strings, biće emitovani 23. i 24. oktobra na Regionalnoj radio televiziji Novi Pazar, najavio je danas direktor ove muzičke manifestacije Aladin Imamović.

On je za radio Sto plus rekao da je zbog novonastale situacije u vezi sa pandemijom korona virusa, onlajn izdanje bio jedini način da se ne prekine tradicija održavanja ovog festivala duga 15. godina.

„Želeli smo da gledaocima ponudimo dva umirujuća koncerta u duhu klasike i da ih bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo ne uskratimo za pravi muzički ugodjaj na koji su navikli sve ove godine. Koncerti su snimani proteklog vikenda u Kulturnom centru uz prisustvo nekoliko organizatora i potrudićemo se da ono što će naši gledaoci videti bude na visokom muzičkom i umetničkom nivou“, rekao je Imamović.

Pokrovitelji festivala koji je osnovan 2004. godine su grad Novi Pazar i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar