Ogroman skok broja zaraženih u Srbiji

U protekla 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 7.784 osoba, registrovano je 143 novozaraženih, a preminulih nije bilo.

Na respiratoru je 21 pacijenata.

Podsetimo, juče smo prvi put posle dužeg vemana ponovo prešli broj od više od 100 zaraženih za jedan dan. Danima pre toga, imali smo između 90 i 100 zaraženih dnevno, a juče 102.

Zbog toga je juče zasedao Krizni štab za borbu protiv covida 19 i odlučio da su maske obavezne u javnom prevozu, a da se preporučuju u zatvorenim prostorima. Takođe, ponovo su neke bolnice pretovrene u kovid bolnice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

broj zaraženihkorona
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Radi pobede SVI IZ STRUCNOG TIMA SU VUCICU PRODALI SVOJU VERU ZA VECERU :Gospdjo,Gospodo STIDECETE SE KAD IDETE ULICOM NAROD PAMTI KO IH JE LAGAO!

  • Anonimni

    mislim da ISTINA i sramota vise ne postoji kod nas samo LAZ.

  • Anonimni

    Glasali ste, dobili ste.

  • bambi

    Kockarnice, kafici, diskoteke, kladionice, predstavljaju izvor zaraze u Srbiji. Ako bi se svi ovi potpuno nepotrebni i po omladinu unistavajuci objekti zatvorili, zivot bi mogao potpuno normalno da funkcionise i ne bi vise bilo potrebe za bilo kakvim restrikcijama. Inace, ne znam koliko je ljudima poznato, ali visoko razvijene zemlje Bliskog Istoka su poodavno pozatvorili sve te institucije za ispiranje i pljackanje ljudi i njihov sistem vrednosti i kvalitet zivota su na mnoooooogo visokoj lestvici.

  • Anonimni

    Cim su presli namesteni izbori odmah je porastao i broj zarazenih,narod treba da ustane konacno protiv diktatora.

  • marija

    ne razumem sta treba da se desi da se uvede obavezno bosenje maski u lokalima, prevozu..i ovo sto su uveli da bude obavezno u prevozu koliko danas vidim uopste se ne postuje.