Osma žrtva u Srbiji: Preminula još jedna osoba u KCV, u ovim gradovima najviše zaraženih

Osoba stara 62 godine zaražena koronavirusom preminula je u Kliničkom centru Vojvodine i ona je osma žrtva Covid-19 u Srbiji, saopštila je zamenica direktora Instituta „Batut“ Darija Kisić Tepavčević.

Reč je o pacijentu koji je rođen 1958. godine, a inače je bolovao od dijabetesa.

Kisić je rekla da je u Srbiji, od poslednjeg obraćanja struke, juče u 15 sati, još jedna osoba preminula zbog korone, te da je smrtnost 1,52 odsto.

Za preminulog muškarca iz Šapca još nema potvrde infekcije koronavirusom, precizirala je ona. Zaraza je dosad potvrđena kod 528 osoba u Srbiji.

Lekari iz Šapca saopštili su ranije danas da je pre dva dana u Opštoj bolnici u tom gradu preminuo čovek star 59 godina za kojeg se ispostavilo da je bio pozitivan na koronavirus.

Kisić Tepavčević rekla je, međutim, da još nema potvrde infekcije koronavirusom kod preminulog muškarca iz Šapca, tako da je, prema zvaničnim podacima, u Srbiji dosad od posledica koronavirusa preminulo osam osoba, uključujući i poslednji slučaj u Kliničkom centru Vojvodine.

U 35 gradova u Srbiji su potvrđeni slučajevi korona virusa, a najviše zaraženih u Beogradu 219, Valjevu 45, Ćupriji 41, Nišu 40, Kruševcu i Kragujevcu po 14 i u Čačku 11, saopštila je danas zamenica direktora Instituta Batut Darija Kisić Tepavčević.

Ona je rekla da su to podaci zaključno sa jučerašnjim danom po topografskoj distribuciji.

U ostalim gradovima ima jednocifren broj potvrđenih slučajeva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar