Ponovo skok broja zaraženih i preminulih

U poslednja 24 sata u Srbiji je, od testirane 17.782 osobe, na korona virusa pozitivna 5.201 osoba, dok je 31 pacijent preminuo od posledica virusa, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja.

Na respiratorima se nalazi 211 pacijenata, a trenutno je hospitalizovana 4.671 osoba.

Do sada je u Srbiji obavljeno ukupno 2.049.898 vakcinacija, a ukupno je obavljeno 793.809 revakcinacija.

Ukupno je testirano 3.182.095 osoba.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

koronavirus
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • bambi

    Evo vam sada i kockarnice, i kladionice, kafici, diskoteke, splavovi. Cela nacija ce sada biti sabijena u rupe pod katancem da robijamo jer gazde pomenutih objekata su morale da rade, da se bogate a nasa Vlada nije mogla protiv njihovom lobija. Mi smo njihova zrtva vec decenijama, svu nam omladinu upropastise. Ova korona je samo na povrsinu izbacila istinu.

  • Anonimni

    Poostrili su sve mere, a pcr testiranje za ulazak gradjana zemlja iz regiona nisu uveli. Odatle se vrsi transmisija virusa.Štite se strani drzavljani, a sankcionišu se domaci preduzetnici i gradjani Srbije.

  • Jela

    valjda nista ne shvatamo ozbiljno,da moramo sami da se stitimo i stitimo sve oko nas koliko god mozemo, da se pravilno hranimo koliko je to moguce i jacamo imunitet da odrzavamo higijenu i valjda ce mo uspeti da pobedimo i ovo zlo.Da napomenem da bi dobro bilo da nam drzava obezbedi fotokataliticke preciscivace vazduha odlicni su i za dezinfekciju u borbi protiv virusa!