Premijera drame „Koronirajmo“ 14. novembra u Pan teatru u Beogradu

BEOGRAD – Pozorišni komad “Koronirajmo“ na temu pandemije, prema tekstu i režiji dvoje jedinih glumaca predstave Bojane Đurašković i Marka Miloševića, biće premijerno izveden u nedelju, 14. novembra na Večernjoj sceni “Pan teatra” u Beogradu.

Duo drama na duhovit način pripoveda o mladom ljubavnom paru koji odlučuje da započne zajednički život i to onda kad mu vreme nije, tačno pred dolazak korona virusa na Balkan.

Junaci nemaju imena, već se označavaju On i Ona, iz razloga što su oni poznanici, prijatelji, komšije, možda potpuni stranci, negde blizu svih nas, i tako se identifikuju sa gledaocima.

Dolaskom karantina započinje najteži test današnjih veza – osuđeni jedno na drugo, u četiri zida, veza dvoje junaka dostiže sve veće dubine, ali zato su tu i njihove razlike, dnevne frustracije, neusklađene navike, drugačije želje i potpuno suprotni pogledi na svet.

Dok u njihovom domu vlada haos, napolju je sledeća situacija: poslovi su im stali, pandemija snažno vlada, a opasnost je svakim danom sve veća.

Kako će ovaj par prebroditi sve probleme koje su ih zadesile, otkriće publika na premijeri u nedelju.

Predstava se realizuje uz podršku Gradske opštine Zvezdara u koprodukciji Pan teatra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar